Början på en jobbsökarblogg

Sitter och funderar


skrivet den 22 jun av Admin, klockan:12:34
Efter att även jag som pappa har dragit mitt strå till stacken och varit hemma föräldrarledig tänker jag sattsa på något nytt. Byta bana byta bransch. Nu sitter jag och funderar på vilket sätt jag ska använda för det finns ju fler typer av jobb att söka. En fast trygg tjänst där man får svårare att ångra sig eller en tidsbegränsad anställning där jag mer kan jobba under andra förutsättningar och premicer. Ett jobb inte lika styrt som många andra eller kontraktanställning där både jag och min arbetsgivare enats om ett avtal. Minst sex månader måste jag jobba, men högst i fyra år och efter detta halvår kan jagh även sluta tidigare om andra alternativ dyker upp. Ett jobb där jag från början redan kan skönja ett slut längre fram. Jag är av den åsikten att dessa typer av anställningsförfaranden borde vara lite mer strikta och ha vissa förhållningsregler kring. De handlar till viss del om att lura sin arbetsledare/chef med denna typ av avtal. Nu ska jag inte gnälla för när denna möjlighet finns att börja på ett mindre basis då tänker jag nog ge mig på den typen av anställning och skynda långsamt med de eventuella jobb jag får framöver.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt