Början på en jobbsökarblogg

Min anställning – inte en projektanställning


skrivet den 20 jan av Admin, klockan:11:20
Först senare började jag sätta mig in i vad det här med projektanställning innebar vilket kanske var lite sent. Men det går inte att göra något åt nu. Och nu när jag ser tillbaka på det så tycker jag attd et är konstigt att inte mitt fackförbund kunde vägleda mig när det gällde det här eftersom jag faktiskt kontaktade dem angående detta och de kunde i princip inte svara på något. Det är konstigt tycker jag för nu i efterhand så inser jag att det som jag blev anställd som under en projektanställning egentligen enligt det som sägs vara en projektanställning, kanske inte i mitt fall skulle vara en sådan anställning. Det var fel, men nu är det för sent och visst i just det här fallet så gick det bra och jag fick fortsatt anställning och senare även en tillsvidareanställning men hade det inte blivit så så hade det verkligen varit ett problem.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt