Början på en jobbsökarblogg

Många på kort tid


skrivet den 27 jun av Admin, klockan:12:21
Sitter bakom mitt skrivbord och tittar ner i mina papper. Det har blivit väldigt många idag på väldigt kort tid. Nummer 14, men den sista innan jag ska avsluta för dagen. Detta anställningsförfarande jag använder att träffa så många som möjligt på så kort tid som möjligt kan kanske ifrågasättas, men det är min stil när jag ska hitta rätt arbetskraft. Efter en lös knackning kommer hon och sätter sig och jag märker genast att hon verkar vara mer avslappnad än många av de övriga jag träffat under dagen och jag behöver inte ens välkomna henne ordentligt innan hon sätter sig. Efter de vanliga aldagliga frågorna börjar jag fråga efter den mer relevanta informationen och svaren jag får sitter verkligen, men jag har lärt mig att aldrig döma någon efter det första intrycket fast här kan jag inte låta bli att imponeras. Jag behöver inte speciellt långt tid på mig förrän jag inser att hon ska vara en av mina finalister som jag ska ta en ny diskussion med och då fördjupa mina frågor lite till och det är då som agnarna skils från vetet.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt