Början på en jobbsökarblogg

Jag skiter i det


skrivet den 25 jun av Admin, klockan:14:43
Ett uttryck för desperation är när man inte är nöjd med någonting. Just nu har jag tappat mitt jobb och min titel. Jag är ej längre inneghavare av den statliga tjänst jag hade tidigare. Som heltidanställd var det ett bra och tryckt liv jag levde. Nu har jag i egentlig mening ingenting att luta mig emot. Tyvärr är det fortfarande för många år kvar till pensionsåldern, men jag är för gammal att sättas på en högskoleutbildning och där sitter jag nu utan hopp och frågan är vilket anställningsförarande jag ska använda mig av i fortsättningen. Något som tidsbegränsat känns bara som ett slöseri med tid och i egentlig mening funderar jag bara att skita i det och åberopa olika typer av anledningar för att slippa det om antingen facket eller arbetsförmedlingen skickar mig på en massa onödiga kurser. En person som jag som tillfälligtvis inte trivs med hur situationen blivit kan egentligen bara erhållas en liknande anställning jag hade tidigare för att fullt ut åter bli nöjd och åter ta tilbaka den titel jag en gång hade.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt