Början på en jobbsökarblogg

Från början till slut


skrivet den 26 jun av Admin, klockan:11:22
Allt började den näst sista dagen av november 2010 när jag sökte den  utlysta lektortjänsten. Jag hade de akademiska krav som ställdes och skickade in min CV med mina goda referenser. Något speciellt inflytande över denna befodringsvåg hade jag inte, men det jag skickat måste ha tagit intryck för jag fick ett mail redan sex dagar senare i början på december. Redan tre dagar senare träffades vi för första gången i hennes välreformerade rum med den vackra utsikten ner på gästhamnen. Jag minns att jag hade både karaktär och bra svar på alla dessa frågor hon ställde till mig. Jag betonade också hur jag skaffat information via annan verksamhet och det gjorde säkert gått intryck för hon gjorde flera anteckningar om det. En timme tog min anställningsintevju och när jag lämnade rummet kände jag bara en enorm belåtenhet. Två veckor senare ringde hon på nytt och berättade att tjänsten nu skulle tillsättas och hon hade valt ut tre stycken av de drygt 40 som hon hade träffat och hon ville stämma av en gång till innan hon skulle bestämma sig. Jag fick en dag på mig att förbereda mig och kunna komma på och formulera lite egna frågor. Idag sju månader senare har en heltidssjänst som lektor och både undervisar och föreläser på högskole och gymnasienivå runt om på våra skolor i kommunen och jag älskar verkligen mitt nya jobb.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt