Början på en jobbsökarblogg

Den här bloggen


skrivet den 25 jan av Admin, klockan:11:22
Jag började skriva den här bloggen för att jag själv är väldigt intresserad av just detta ämne och jag hoppas att jag har kunnat hjälpa er som har sökt information om de olika anställningsförfaranden som finns. Det är en djungel och det finns så många olika typer av anställningsförfaranden och det är inte lätt att hålla koll på allting. Dessutom såg jag själv att det inte finns en plats som har all denna information samlad och då kom jag på den här iden att samla allt på en och samma sida och det finns säkert saker som jag också har missat och saker som behövs läggas till men jag har försökt komma på så mycket som möjligt och jag hoppas att ni som läsare har hittat information om det som ni har sökt och att den här bloggen har kunnat hjälpa er på vägen.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt